Konkurransebetingelser

Påmelding til nyhetsbrev og konkurransebetingelser

konkurransebetingelser

Slik deltar du

Når du melder deg på vårt nyhetsbrev, deltar du automatisk i de konkurransene som skjer i forbindelse med lansering av Pillivuyts julekampanje 2019.

 

Konkurransen

Når du melder deg på Pillivuyts nyhetsbrev, har du muligheten til å vinne den ukentlige adventsgaven som er et gavekort på 2000 kr. til kjøp på Pillivuyt.no. Du er samtidig med i loddtrekningen om den store julegaven som er et gavekort på 5000 kr til kjøp på Pillivuyt.no.

Konkurransen varer i uke 48-51. Her mandag trekker vi ut en vinner av adventsgaven av de som har meldt seg på nyhetsbrevet. Vinneren av den siste adventsgaven og den store julegaven trekkes den 23. desember.

 

Hvordan ved du, om du har vunnet?

Vinneren får beskjed på emailen som er oppgitt i forbindelse med tilmeldingen til nyhetsbrevet. Dersom vi ikke mottar svar fra vinneren inen 3 dager fra mottatt mail, trekker vi en ny vinner.

 

Fint å vite

  • Konkurransen er ikke kjøbsbetinget.
  • Kun personer over 18 år og som er bosatt i Norge kan delta i konkurransen.
  • Premiene kan ikke byttes til kontanter.
  • Ansatte hos Pillivuyt og medlemmer av deres husstand må ikke delta i konkurrancen.

 

Påmelding til nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen, gir du ditt samtykke til at Pillivuyt må registrere din e-mail adresse for å sende deg nyhetsbrev. Pillivuyt vil aldri selge eller videregi din informasjon til tredjepart. Nyhetsbrevet handler om interiør, mat, gir styling tips til hvordan du skaper fantastiske opplevelser rundt bordet. Du kan til enhver tid melde deg av nyhetsbrevet.