Bli inspirert til høsten | Pillivuyt

Bli inspirert til høsten

De mørke høstfargene står i lekker kontrast til Pillivuyts hvite porselen. Servér retten dine på i vakkert porselen og få rettene dine til å se og smake enda bedre.

Kjøp porselen her

Franske oppskrifter av Camilla Drost


Camilla Drost står bak bloggen atelierea.com og instagram-profilen atelier_ea, hvor hun deler sin matlaging, reiser og livsstil. Camilla har et godt øye for detaljer, som kommer tydelig frem i hennes vakre og rolige bilder. I tillegg er hun en fantastisk kokk som lager herlige retter. Hun har utviklet 5 lekre oppskrifter for oss med en fransk touch , alle servert i porselen fra Pillivuyt.

Se Camillas oppskrifter her

Lekre paier

Se mer her
Elsk på pai

Det er tid for å høste sensommerens og høstens frukt og grønnsaker, som smaker herlig i paier. Vi i Pillivuyt elsker paier, derfor er det ikke så rart at det var nettopp Pillivuyt som var den første porselensprodusenten som laget den klassiske paiformen med den sjarmerende bølgede kanten, for over 100 år siden. 

Paiform rektangulær, hvit L32cm B22cm
Paiform nr. 8, hvit Ø25cm H3,7cm

Ikoniske hanker

Se mer her
Skål med løvehoder

Høsten er tiden for varme, velsmakende supper. Våre suppeskåler med hanker formet som løvehoder, er et av våre eldste og mest ikoniske produkter. Skålen håndlages fremdeles den dag i dag, helt fra da den støpes, til løvehodene settes på.

Få orden på kjøkkenet

Se mer her
Stabbelbart porselen

En av de mange unike egenskapene Pillivuyt porselen har, er at en stor del av porselenet er stabbelbart og passer perfekt i hverandre. Takket være porselenets praktiske og vakre design kan du stable små skåler, fat og former i større deler, samtidig som det ikke tar mye plass i høyden.

Bakte fiken med portvin og nougat

Se mer her
Høstrett

Bakte fiken med portvin og nougat er en lekker høstdessert, som du kanskje ikke har testet enda. Men vi vet du kommer til å elske den når den varme nougaten smelter i de bakte fiknene.