Grill

Sett fatet på grillen

Ønsker du litt inspirasjon til å grille på en ny og annerledes måte? Sett fatet på grillen og la Pillvuyt inspirere deg til nydelige franske retter som lager seg selv, og gir deg noen helt nye, fantastiske grillopplevelser denne sommeren. 

Grill nemt i fat

Grill med Thomas


Thomas Alcayaga er kokk og gründeren av matbloggen madetmere.dk. Her i sin kulinariske verden deler han sine lekre og inspirerende retter, som består av alt fra spennende hverdagsmat til gourmet som er lekkert og sirlig dandert på tallerkenen med pinsett. Thomas har laget fantastiske retter i Pillivuyt's former rett på grillen!

Se mer
GODE GRILLTILBUD

Sommeren nærmer seg og de varme lyse kveldene med masse god mat, grillkvelder og gode venner er her snart. Våre former og fat tåler å settes på grillen og vi har sørget for noen veldig gode priser på noen av sommerens must-haves. Er du klar for grillsesongen? 

Steaktallerken oval liten, hvit L23cm B20,5cm
Toulouse kvadratfat hvit 2 liter L22cm B22cm H6cm
Toulouse fat rektangulært, hvit 3 liter L29cm B24c

Kamskjell med bayonneskinke og vårløk

Se oppskrift her
Ta frem grillen

Det er endelig vår og vi er klare for den store utesesongen med alt den har å tilby. Er det noe vi elsker så er det å grille nå som luften har blitt varmere. Ta frem grillen allerede nå og se oppskriften her på kamskjell med bayonneskinke og vårløk tilberedt i fat på grillen.

Nyttige tips til å grille i fat

Slik griller du enkelt i fat
Pillivuyts porselensfat er laget for å kunne brukes på grillen

Pillivuyts unike porselensmasse brennes ved ekstreme temperaturer. Porselenet er utrolig sterkt og er laget for å tåle mye bruk