Handelsbetingelser ved køb - Pillivuyt

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

 

1.      Innledning

Disse handelsbetingelser gjelder for kjøp gjort av forbruker på denne nettbutikken. Nettbutikken eies og drives av Thuesen Jensen AS, CVR-nr. 33 43 81 17, Smedeland 11, 2600 Glostrup, Danmark (www.Pillivuyt.no). 
Vi råder deg til å lese salgsbetingelsene nøye, før du handler i nettbutikken.
 
2.      Bestilling av varer

Du kan bestille online i vår nettbutikk 24 timer i døgnet. Vi håndterer bestillinger i følgende tidsrom:

 

Mandag til torsdag   kl. 9:00 til 16:00
Fredag   kl. 9:00 til 15:00


Bestillinger som er gjort utnom dette tidsrommet, vil bli håndtert på følgende virkedag. Dersom www.Pillivuyt.no ikke er i stand til å levere din ordre som følge af f.eks. utsolgte varer, vil du motta en mail fra os så fort som muligt.

Du er ansvarlig for at de kundeopplysninger du oppgir i forbindelse med et kjøp, er korrekte. Da vi ikke kontrollsjekker dine oplysninger, anbefaler vi der derfor at du sjekker at opplysninger du har lagt inn i systemet er korrekte før du fullfører kjøpet.
 
3.      Priser og betaling
 
Alle priser i norske kroner (NOK) og er inkl. 25% moms. Vi tar forbehold for manglende leveranser, utsolgte varer, stave- og trykkfeil samt evt. pris- og avgiftsendringer.

Det kan betales med følgende kort:
  • Visa
  • Visa Elektron
  • Mastercard
 
4.      Levering
 
Bestilte varer sendes så fort muligt og senest efter 3 arbeidsdager. Pakken fraktes med Dachser fra Danmark og levert med Postnord i Norge som vanligvis leverer innen 1-5 virkedager, avhenging av hvor i landet du bor.

Samlet leveringstid fra du bestiller til du mottar pakken er 4-8 dager. 

Er en eller flere av de bestilte varer utsolgt eller i restordre, vil du få beskjed på mail. 
Ønsker du dellevering på de varer som er på lager, er dette mulig.

www.Pillivuyt.no leverer kun i Norge og til deg om er bosatt i Norge. Når du gjør en bestilling på hjemmesiden, er du ansvarlig for:
a) at du er minst 18 år gammel.
b) at du er bosatt i Norge.
 
Ved kjøp for 1000 kr og over sender vi varene fraktfritt.
For ordre under 1000 kr vil det pålegges et fraktgebyt på 90 kr.
Når du mottar varer fra www.pillivuyt.no følger det med en pakkseddet samt et retur- og reklamasjonsskjema.
 
5.      Angrerett - Returrett
 
På www.pillivuyt.no har du full angrerett og bytteret innen 28 dager etter at du har mottatt varene dine. Ved angrerett skal du returnere varen til oss. Sender du varer retur, vil vi be deg om å fylle inn Retur- og reklamasjonsskjema som ligger i pakken ved mottagelsen. Varen skal være i samme stand som ved avsendelsen og i original forpakning.
 
VENNLIGST MERK: Du kan ikke bruke angreretten ved å nekte å motta varen, eller ved å ikke hente varene hos transportør/posten.
 
Ved angring av kjøp, vennligst send en mail som referanse til ditt ordrenummer til:
 
Eller skriv til denne adressen:
Thuesen Jensen AS,
Att.: www.pillivuyt.no
Smedeland 11
2600 Glostrup
 
For at vi kan identifisere varen, må du referere til ditt ordrenummer i annledning angrerett. Hvis du ikke oppgir ditt ordrenummer i din henvendelse, kan det medføre forsinkelser. eller feil.
Hvis du sender en melding vedr. anfrerett, skal du sende varen i retur til oss til samme adresse som ovenfor senest 14 dager etter du meldte heving av kjøp. Vi kan kreve dokumentasjon for at varen er sendt innen fristen. Varen(e) skal være pakket forsvarlig inn etter produktets særlige karakter.
 
Du er ansvarlig for eventuelle skader, som kan oppstå under transporten. Du står selv ansvarlig for omkostningen ved retur av varen, om varen ikke er levert feil, eller dne har vært skadet/defekt ved mottagelse av varen.
Returnerte varer skal skal være i god stand og ikke skadet. Hvis returnerte varer er skadet, eller viser tegn på bruk, utover hvad som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskaper og hvordan den fungerer, vil dette forminske varens verdi. Det utbetalte beløpet du vil motta, vil bero på skjønn og fastlegges på bakgrund av en konkret vurdering i forhold til videresalg av den returnerte varen. 
 
6.      Reklamationsret
 
Hvis varen er skadet, eller er det feil på varen ved mottagelse av ordren, ta kontakt med vår kundeservice så fort som mulig. Uanseet om eventuelle feil eller mangler oppdages ved mottagelsen eller senere, er alle varer dekket av den norske kjøpsloven, som gir deg 24 måneders reklamassjonsrett fra du mottok varen.
Ved reklamasjon, eller i tilfelle av en savnet ordre, ta kontakt med kundeservice på 2300570 eller send mail til kundeservice@pillivuyt.no.

Er reklamasjonen berettiget, vil vi selvsagt refundere dine rimelige fraktomkostninger ved å sende varen i retur til oss. I motsatt tilfelle skal du selv dekke alle utgifter til transport, herunder våre fraktomkostninger til returnering av varen etter undersøkelse. Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballasje og be om om en kvittering. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varene inntil vi mottar din retur. Spar derfor på kvittering med fraktkostnad og evt sporingsnummer på din retur forsendelse
 
7.      Persondatapolitik
 
Dine personlige opplysninger:
www.pillivuyt.no er underlagt den norske persondataloven og enhver behandling av persondata skjer under iakttagelse av persondataloven. www.pillivuyt.no er jf. persondataloven å betrakte som dataansvarlig for de opplysninger som registreres om kunder og besøkende på http://www.pillivuyt.no. Ved kjøp på nettsiden ber www.pillivuyt.no om kundens vanv, adresse, telefonnummer samt mailadresse som er nødvendige for å effektuere ordren og som utelukkende brukes til behandling av ordren. All informasjon transmitteres og lagres elektronisk i ukryptert form og spares i 5 år (5 år pga. krav fra bokføringsloven). Etter det vil alle opplysningr slettes.

Personlige opplysninger vil ikke på noen måte bli misbrukt eller videresolgt.
 
8.      Forbehold
 
Vi tar forbehold for tastefeil, avgiftsendringer, pris- og korrekturfeil, tekniske feil, utsolgte varer og force majeure, herunder leveringssvikt fra vår leverandør.